Sammen om et bedre liv for alle mennesker

Bli med på dugnaden!

Falch, Ragnar
24.03.2020
Vi lever i en tid med unntakstilstand. En opplevelse få av oss har opplevd tidligere. I vår del av verden blir vi overstrømmet av informasjon om hvordan vi skal forholde oss til denne situasjonen. Og vi er med på en felles dugnad for å begrense spredningen av korona-viruset.

Ikke alle har de samme mulighetene for beskyttelse som oss.

Foreløpig er det forholdsvis få rapporterte tilfeller av smittede i Afrika, men vi må regne med at det er store mørketall og at det er «stille før stormen». Vi ønsker å støtte våre partnere i Liberia, Sierra Leone og Zimbabwe, slik at de kan bidra i lokalsamfunnet med informasjon om smittevern og bidra med beskyttelsesutstyr. 

Bli med på dugnaden!

Mandag 23. mars startet Misjonsselskapet en SMS-aksjon med dette som formål. I løpet av en drøy time kom det inn over 25.000 kroner. Det er rett og slett imponerende! Dette er en god start, men våre venner trenger all den hjelp og støtte de kan få fra oss i Norge. 

Siden vi i den nåværende situasjon ikke har kollekter i menighetene, kan vi ikke be om et ekstra offer nå. Men vi håper at din menighet vil være med å spre denne haste-aksjonen gjennom de nettverk menigheten har. Slik som Hjemmeside/Facebook/Twitter/Instagram/etc. Og i tillegg gjerne til de en har mobilnummer og mailadresse på.

Samtidig minner vi hverandre om at vi denne tiden også står sammen i en bønnedugnad. Vi vet at det er makt i de foldede hender. Vi er svake – Han er sterk og gir trøst!

Bidrag kan sendes på SMS til 2248 – merket Korona. Da gir en 200 kroner. Eller send valgfritt beløp via VIPPS – merket korona. Det kan også sendes gaver til bankkonto 3000 13 88084 – merket korona.

Takk for at dere vil være med også denne gangen! 

© 2008 Metodistkirkens Misjonsselskap

St. Olavs gate 28

0166 OSLO

 

 

Telefon: 23 33 27 00
E-post: misjonsselskapet@metodistkirken.no

Gavekonto: 3000 13 88084 

Vipps og SMS: 2248

En del av Metodistkirken i Norge
metodistkirken.no

Org. nummer: 974 230 887

Powered by Cornerstone