Sammen om et bedre liv for alle mennesker

Elsykkelutlodningen på Sommerfesten

Aske, Øyvind
31.07.2019
Spenningen var stor på slutten av Misjonstorget lørdag 27. juli litt før kl 15. Da var det trekning av vinneren av årets elsykkel. Den heldige vinneren var Frøydis Grinna. Hun var ikke til stede på Sommerfesten dette året, men var hoppende glad i telefonen hun fikk noen minutter etter trekningen. Salget på lodd av elsykkelen manglet noen hundrelapper på kr 28 000.- Et strålende resultat!

Vi kommer tilbake med flere tall fra Misjonstorget, Misjonsløpet og kollekten på lørdag kveld når disse foreligger. Det tar tid å få oversikt med alle betalingsmåtene: kontant, bankterminal og Vipps.

Det var igjen veldig moro å kunne lodde ut en så flott gevinst som elsykkelen. Dette året har virkelig Hønefoss gjort en stor innstas for fadderprogrammene våre gjennom elsykkelen. Først har sykkelbutikken Glade Hjul gjennom Bjørnar Granum sponset elsykkelen med kr 10 000.- ved å selge den til misjonen for kr 14 000.- Utsalgspris var kr 24 000.- Deretter har Ivar Granum gjort en kjempejobb ved å skaffe sponsorer fra Hønefoss (+ en fra Stavern) for å dekke opp de 14 000.- Resultatet var at misjonen kunne overta sykkelen vederlagsfritt. Ivar besørget også transport av sykkelen fra Hønefoss til Stavern. Sponsorene er Feelgood, Hønefoss Sparebank, Knif Trygghet, Toyota Hønefoss, Kiwi Minipris og Meny Stavern. Tusen hjertelig takk for innsatsen Hønefoss!!

Jeg gjentar spørsmålet fra Sommerfesten: Hvem er villig til å skaffe oss en ny elsykkel (og gjerne barnesykkel) til neste års Misjonstorg? Ta kontakt med misjonskontoret og ikke la det gå lang tid!

Takk til alle som kjøpte lodd og dermed bidro til skolegang for barn i Sierra Leone, Liberia og Zimbabwe.

Så gratulerer vi Frøydis og ønsker henne gode sykkelturer!

© 2008 Metodistkirkens Misjonsselskap

St. Olavs gate 28

0166 OSLO

 

 

Telefon: 23 33 27 00
E-post: misjonsselskapet@metodistkirken.no

Gavekonto: 3000 13 88084 

Vipps og SMS: 2248

En del av Metodistkirken i Norge
metodistkirken.no

Org. nummer: 974 230 887

Powered by Cornerstone