Sammen om et bedre liv for alle mennesker

Bli med på misjonsløp! Vinn gullpåfuglen!

Nielsen, Lisa Kristin
15.07.2019
MBU ønsker å være med på å gjøre sommerfest og misjonsmarked mer miljøvennlig. Istedet for å lage ting, kommer derfor leirene våre til å ha fullt fokus på misjonsløpet. Men det er ikke bare leirdeltagere som kan løpe. Alle, alle vil vi ha med! Og i år er det premie til den som løper inn mest penger til misjonen!
Bli med på misjonsløp! Vinn gullpåfuglen!

Misjonsløp har vært en selvsagt del av misjonsmarkedet på sommerfesten de siste årene. Her kan man løpe, gå, hoppe, danse eller krabbe seg gjennom en 300m lang runde for å tjene penger til misjonen. I forkant samler man sponsorer, som kan sponse med enten en engangssum, eller med en sum per runde man fullfører. 

Årets misjonsprosjekt er fadderprogrammene våre, og vi løper for å samle inn penger til dette.

Nytt av året er at den enkeltdeltageren som løper inn mest penger, vinner en premie: En oppblåsbar gullpåfugl. Denne er perfekt til stranda både under sommerfesten og etterpå. Så kom og bli med å løpe!

Bli med på misjonsløp! Vinn gullpåfuglen!

Er du ikke så sprek at du klarer mange runder sier du? Det gjør ikke noe! Poenget med misjonsløpet er at du kan gjøre akkurat som du vil. Kanskje vil du krabbe løypa? Eller kanskje du vil kle deg ut? Tidligere har vi hatt løpende minions (som bildet viser), vi har hatt grupper innpakket i plastfolie, menn i kjole, fire jenter i samme regnponcho, og mange mange andre gode ideer... Bare fantasien setter grenser. Jo morsommere ideen din er, jo mer sannsynlig er det at noen vil sponse akkurat deg.

Bli med på misjonsløp! Vinn gullpåfuglen!

Husk: Når du først har kommet på sommerfesten er det mange som leter etter sponsorer, og et begrenset antall som kan sponse. Hvis du virkelig har lyst  å gjøre en innsats, så er det derfor smart å begynne sponsor-letingen allerede nå. Sponsorskjemaer finner du vedlagt denne artikkelen.

Skal du ikke på Sommerfesten? Fortvil ikke, mulighetene til å hjelpe er likevel mange. Du kan selvfølgelig sponse noen som skal løpe misjonsløpet, du kan gi en sommergave til misjonens arbeid ved å bruke kontonummeret 3000 13 88084, eller du kan sende et valgfritt beløp på vipps til 2248. Du kan også sende sms Fadder til 2248, da gir du automatisk 200 kroner.

Vi sees på sommerfesten!

© 2008 Metodistkirkens Misjonsselskap

St. Olavs gate 28

0166 OSLO

 

 

Telefon: 23 33 27 00
E-post: misjonsselskapet@metodistkirken.no

Gavekonto: 3000 13 88084 

Vipps og SMS: 2248

En del av Metodistkirken i Norge
metodistkirken.no

Org. nummer: 974 230 887

Powered by Cornerstone