Sammen om et bedre liv for alle mennesker

Misjonsdagen 2019

Forster, Anne Ng
31.01.2019
I år er søndag 3. februar den offisielle misjonsdagen, og vi gleder oss til å feire den sammen med dere! Noen har kanskje allerede feiret misjonsdagen og noen har den senere! Vi synes det er flott at den markeres- og feires! Vi har sendt ut en del materiell med post og e-post som dere kan bruke slik dere måtte ønske. Dette legges også ut her på sidene våre slik at det er tilgjengelig for alle!

Bildet på årets plakat er tatt etter en gudstjeneste i Metodistkirken i Garjay, Liberia.

Misjonsdagen 2019

Det er blitt sendt ut misjonsplakat og bønnekalender for 2019 med post. Bønnekalenderen inneholder bønneemner fra våre forskjellige prosjekter i Sierra Leone, Liberia, Litauen, og Zimbabwe, samt bønneemner fra Norge. Vi har skiftet trykkeri i år, og kvaliteten på bønnekalenderen er bedre og tåler daglig bruk!

Misjonsofferkonvolutter er også sendt ut.

Til misjonsdagen i år har vi laget en film med informasjon om arbeidet vårt som varer i 3 minutter og 38 sekunder. Denne kan brukes som preludium, i forbindelse med tale, kollekt, informasjon eller forbønn, som postludium, eller under misjonskaféen/kirkekaffen etter gudstjensten. Filmen kan også brukes i andre sammenhenger i løpet av året!

Takk for et stort og varmt engasjement i løpet av 2018; for all støtte i form av forbønn, omtanke og gaver!
Vi gleder oss til å fortsette misjonsarbeidet sammen med dere i 2019!

Vi ønsker dere en strålende feiring av misjonsdagen!

Siste artikler
Relaterte artikler
I julens nyhetsbrev kan dere blant annet kan lese om innvielsen av to kirker som Norge har støttet i Liberia. Er du ikke i mål med julegavene enda, anbefaler vi misjonens alternative gaver; gaver som betyr mye - for mange! Har du lyst til å gi en julegave til misjonens arbeid, er kontonummeret 3000 13 88084, eller du kan sende et valgfritt beløp på vipps til 2248. Du kan også sende Jul 200 på sms til 2248 Vi ønsker dere en fortsatt fin adventstid! Les mer
Vi stanser først på brua, det var her det først begynte tilbake i 2014. Naturen har nå slettet alle spor etter anleggsarbeidet. Vegetasjonen vokser tett opp til steinsettingen og natursteinene er sauset inn i søle og rødt støv. Joy betyr glede og det var stor glede da CELAD svarte ja til Joyah om å bygge brohoder på begge sider av brua som veimyndighetene hadde laget over elva. De hadde slurvet med brohodene og resultatet var at brua lå der isolert med dype kløfter på hver side, utilgjengelig både for folk og fe, og ikke minst for biler. I regntiden vokser elva så mye at den hadde vasket ut jordmassene på hver side av brua. Les mer

© 2008 Metodistkirkens Misjonsselskap

St. Olavs gate 28

0166 OSLO

 

 

Telefon: 23 33 27 00
E-post: misjonsselskapet@metodistkirken.no

Gavekonto: 3000 13 88084 

Vipps og SMS: 2248

En del av Metodistkirken i Norge
metodistkirken.no

Org. nummer: 974 230 887

Powered by Cornerstone