Sammen om et bedre liv for alle mennesker

Loddliste 6, lodd nr 43

Aske, Øyvind
20.08.2018
Misjonsmarkedet på Sommerfesten hadde denne gang som mål å samle inn penger til fadderprogrammet i Afrika. I år loddet misjonen ut en el-sykkel som vi hadde fått i gave via gode kontakter i Larvik Metodistkirke.

Organisatoren var Dag Harald Andersen i menigheten. Jona Anders Jørgensen har sykkelbutikk og sammen med importøren Beach Mountain tilbød han en el-sykkel til kr 9 000.-  til utlodning med inntekt til misjonen. Ordinær pris ville ha vært kr 17 999.- Med dette tilbudet gikk Dag Harald en ny runde og skaffe sponsorer for å dekke opp også de 9 000.-: O. Borgen Møbler, AutoTechnik, Meny, Hafa Elektro, Møller Håndverk, Kanda og Driv Sykkel Verksted som er Jon Anders sitt verksted. Resultatet var en flunkende ny DiavEl.

Det var mange som kjøpte lodd! Vi begynte å selge lodd allerede på Årskonferansen i Arendal, det ble solgt lodd via Metodistkirken i Larvik og atter andre kjøpte lodd via nettet med Vipps. Da vi begynte å selge lodd på Misjonstorget på lørdag hadde vi allerede solgt kanskje så mye som 10 loddlister. I alt ble det solgt 24 loddlister som er kr 24 000.-

Loddliste 6, lodd nr 43

Trekningen foregikk under gudstjenesten i Stavernshallen søndag 29. juli. Det var stor spenning! Undertegnede og Hanna Sørsdal fra Tistedal metodistkirke foretok trekningen med møteleder Christina Thaarup som vitne. På liste nr 6, lodd nr 43 stod navnet Hanne Thorgersen fra Drammen. Hun var ikke i salen men da hun ble oppringt seinere, ble hun hoppende glad. Hun hadde gått i tanker om å kjøpe seg en el-sykkel. Det slapp hun nå!

Loddliste 6, lodd nr 43

Årets misjonstorg kjentes som et steg opp fra i fjor med større engasjement og større driv. Flere menigheter var engasjert, leirene var engasjert og MBU arrangerte misjonsløp med stor suksess. Været var helt topp og humøret likedan. Det kom flere tilreisende for å være med på misjonstorget i tillegg til deltagerne på Sommerfesten. Misjonen vil også takke på vegne av Fadderbarna som får nyte godt av inntektene fra el-sykkelen og de andre bidragene. Det er nå over 40 barn som kan få 1 års skolegang med disse pengene. 4 stykker skrev seg inn som ny fadder i løpet av Misjonstorget.

Samlet inntekt fra Misjonsmarkedet er så langt på kr 79 672.- og misjonskollekten fra møtet på lørdag kveld innbrakte kr 45 466.- Dette er i alt kr 125 138.- Ikke noe dårlig resultat tatt i betraktning at antall påmeldte var ca 100 lavere enn i fjor. (I fjor kom det inn et lavere beløp). Tusen takk til alle dere som støttet årets misjonsprosjekt. Takk til Hanne og takk til alle!

© 2008 Metodistkirkens Misjonsselskap

St. Olavs gate 28

0166 OSLO

 

 

Telefon: 23 33 27 00
E-post: misjonsselskapet@metodistkirken.no

Gavekonto: 3000 13 88084 

Vipps og SMS: 2248

En del av Metodistkirken i Norge
metodistkirken.no

Org. nummer: 974 230 887

Powered by Cornerstone