Sammen om et bedre liv for alle mennesker

Julens nyhetsbrev

11.12.2017
Vi ønsker alle en varm og velsignet adventstid og julehøytid! Julens nyhetsbrev er sendt ut til mange av dere, sammen med en giro som kan brukes til å støtte arbeidet vårt. Ønsker du å mota nyhetsbrevet i posten kan du ta kontakt med oss, så setter vi deg på listen vår!

I nyhetsbrevet finner du hilsener fra partnerne vår, her representer ved CELAD i Sierra Leone:

Julehilsen fra CELAD, Sierra Leone

Julens nyhetsbrev

2017 har snart passert og julen med gode nyheter om en stor glede er her igjen. Det er med stor glede at vi feirer jul med våre venner og partnere i Norge. Vi sender dere vår dypeste glede og beste ønsker i denne juletiden. Vi er glade for å leve og veldig stolte av at dere har vært en del av det folket som har gjenopprettet verdighet og håp. Året 2017 brakte med seg både gleder og sorger. I dette året opplevde vi at nye lokalsamfunn mottok deres støtte gjennom anskaffelsen av trygt drikkevann, toaletter, klinikker osv. Dette har hjulpet å forvandle livene til en god prosent av våre innbyggere som nå vil glede seg ekstra over jul og Kristi kjærlighet på grunn av deres støtte. Som en nasjon setter vi pris på deres betimelige hjelp under jordraskatastrofen som drepte over tusen av våre innbyggere og som etterlot andre hjemløse. Deres bistand inn i katastrofen gjorde at byrden ble redusert. Vi setter stor pris på dere. Dere har fått oss til å føle verdighet og at vi er regnet som viktige i samfunnet. Dere har gitt oss liv ved å gi oss trygt drikkevann gjennom kampanjen «Water is life» og flere andre lokalsamfunns ressurser som har hjulpet oss å forbedre vår levestandard. I en håpløs situasjon har dere gitt oss håp.

Menn, kvinner og barn i landsbyene uttrykker en hjertefølt takk og takknemlighet til lokalmenighetene i Norge og våre generøse venner for deres solidaritet og støtte spesielt i tunge stunder. Hvis vi kan snakke om jul med glede og fred dette året, er det på grunn av dere. Måtte Gud rikelig velsigne dere alle, og vi ønsker dere en gledelig og velsignet jul når vi husker på Jesu Kristi fødsel. Kristus, som er et bilde på vår kjærlighet for hverandre. Den kjærlighet som overskrider grenser, rase, farge og stamme. Det er den kjærligheten dere har delt med våre lokalsamfunn. Det nye året bringer håp om fortsettelse, da en ny fem års periode har blitt godkjent for å fortsette det gode arbeidet CELAD gjør for de fattigste av de fattige og som gir håp til de som er uten håp.

Vi ber om at Guds nåde, velsignelse, kjærlighet og fred må fortsette å være med dere alle.

Les hele nyhetsbrevet ved å klikke på lenken under.

© 2008 Metodistkirkens Misjonsselskap

St. Olavs gate 28

0166 OSLO

 

 

Telefon: 23 33 27 00
E-post: misjonsselskapet@metodistkirken.no

Gavekonto: 3000 13 88084 

Vipps og SMS: 2248

En del av Metodistkirken i Norge
metodistkirken.no

Org. nummer: 974 230 887

Powered by Cornerstone