Sammen om et bedre liv for alle mennesker

Kompetanseseminaret i Zimbabwe

09.11.2017
Denne gangen var det Chabadza i Zimbabwe som var våre verter. De hadde gjort sitt beste for at alle skulle trives og få faglig og sosialt utbytte. Det er alltid noen faste høydepunkter ved et kompetanseseminar:

Gjenforening av Partnership in Development familien. Vi på Oslokontoret har nok en fordel framfor de andre kontorene ved at vi får møte våre partnere i Codevpro, Celad og Chabadza oftere enn de får møte hverandre. På kompetanseseminaret møtes alle i hvert fall en gang i året.

Den norske delegasjonen dresset opp i stedriktige plagg

Chabadzastaben var vertskap for årets kompetanseseminar, fra venstre Mususa, Gelly og Webster

CELAD staben, fra venstre Fanny, Smart og Louisa

Codevprostaben, fra venstre vår forsknings koordinator på regionalt senter kontoret Dennis Morris, biskopsassistent Joel Gould, Sam og Emma.

Det faglige utbyttet. Vi har tro på at PID modellen for utvikling av lokalsamfunn er en god modell og vi er opptatt av å dele erfaringer og lærdommer som kan gjøre den enda bedre. Dette foregår både på det formelle og det uformelle planet.

Fra Hillarys forelesning om utviklingsmodeller

Anne orienterer om Dignis nye krav

Møte med lokalsamfunnet og lokale partnere fra landsbyene.

Chabadza hadde sørget for å invitere medlemmer fra lokale lokalkomiteer til seminaret i Freetown. En av de som kom fra Ngundu avsluttet sin hilsen slik: «We saw the hand of God through Chabadza». Disse lokale rapportene er et høydepunkt fordi vi får høre stemmen fra grasrota.

Kompetanseseminaret i Zimbabwe

Et digert telt var reist i forbindelse med feiringen av den nye skolen og lærerboligen

Innvielse og feiring av nye prosjekter. En hel dag brukte vi på å reise til Ngundu og være med på feiringen av den nybygde skolen og lærerboligen. Det var reist et digert telt med plass til hundrevis av mennesker på den tørre plassen ved siden av skolebygget. Det var inviterte gjester fra fjern og nær, fra regjering, lokale myndigheter og kirken. Ikke minst var lokalbefolkningen til stede, det vrimlet av barn og ungdom.

Den nye skolen

I dette restaurerte bygget kan det bo 2 lærerfamilier

 

 

© 2008 Metodistkirkens Misjonsselskap

St. Olavs gate 28

0166 OSLO

 

 

Telefon: 23 33 27 00
E-post: misjonsselskapet@metodistkirken.no

Gavekonto: 3000 13 88084 

Vipps og SMS: 2248

En del av Metodistkirken i Norge
metodistkirken.no

Org. nummer: 974 230 887

Powered by Cornerstone