Sammen om et bedre liv for alle mennesker

Hilsen fra USA

Lovelace, Bill og Helen
13.01.2015

Bill og jeg er i USA og besøker menigheter som støtter oss og menigheter i Litauen. Vi har  allerede besøkt 12 stater, pakket kofferten 32 ganger, besøkt utallige menigheter og kjørt mange, mange tusen kilometer og fremdeles har vi mange uker igjen av vårt besøk her i USA.

 

Det er flott å få besøke  menigheter, få oppleve amerikansk gjestfrihet, se alt det frivillige arbeidet som skjer i regi av våre menigheter og få lov til å dele noe av det  som skjer i Litauen med de som støtter oss.

 

I går – søndag var vi på 3 gudstjenester, søndagskole for voksne og middag med misjonskomiteen i Statesboro i Georgia før vi dro til Atlanta hvor vi var med på en spesiell gudstjeneste i Grace UMC.

 

General Board of Global Ministries (Metodistkirkens Misjonsstyre på verdensplan) er på flyttefot fra New York til Atlanta, de har kjøpt Grace UMC. Selv om flyttingen ikke skjer før på høsten 2016, er bestemmelsen tatt og Årskonferansene i Sør og Nord Georgia markerte vedtaket om flytting med en flott velkomstgudstjeneste i går kveld.
Hilsen fra USA

Hilsen fra USA

 


Det var flott å få være med, lytte til et fantastisk kor, flott preken og få motta nattverden, få kjenne fellesskapet med og varmen fra metodister fra de to årskonferansene, ansatte i GBGM og andre misjonærer som også var i USA på hjemmebesøk. – og så traff vi kjente fra tiden vår i Russland og Ukraina.
Hilsen fra USA

 

En flott dag i Guds hus! – og i morgen går ferden videre til nye besøk, nye opplevelser og nye muligheter for å dele hva som skjer i Guds rike.

© 2008 Metodistkirkens Misjonsselskap

St. Olavs gate 28

0166 OSLO

 

 

Telefon: 23 33 27 00
E-post: misjonsselskapet@metodistkirken.no

Gavekonto: 3000 13 88084 

Vipps og SMS: 2248

En del av Metodistkirken i Norge
metodistkirken.no

Org. nummer: 974 230 887

Powered by Cornerstone