Sammen om et bedre liv for alle mennesker

Sommersamling hos Helen og Bill.

Aske, Øyvind
09.08.2015
Også i år inviterte Helen og Bill Lovelace til sommersamling i deres koselige hage i Kragerø. I år hadde de valgt å legge samlingen til dagen før Sommerfesten på Drottningborg. For undertegnede ble det en veldig praktisk kombinasjon...
Sommersamling  hos Helen og Bill.
En opplagt Helen Lovelace ønsker sine gjester velkommen til sommerens hageselskap i Kragerø

Det var etter hvert 45 mennesker som fant veien til Kragerø denne onsdags ettermiddagen. Vertskapet ønsket oss velkommen i sommerlige omgivelser i hagen. Det var sittegrupper rundt omkring og vi fant oss vel til rette, ganske mange menigheter var representert. Helen fortalte i sin andakt litt fra sin barndom, fra kirken i Kragerø og fra arbeidet i Litauen.  Anders Isnes hadde tatt med trekkspillet og Gunnar Bradley spilte gitar, dermed hadde vi musikk til allsangene.
Sommersamling  hos Helen og Bill.
Anders Isnes med trekkspill

Sommersamling  hos Helen og Bill.
Gunnar Bradley på gitar

Sommersamling  hos Helen og Bill.
Helen Lovelace leder samlingen

Sommersamling  hos Helen og Bill.
Håkon Nordal hadde en sikker hånd om loddsalget

Så var det kaker og kaffe, flere av de fremmøtte hadde sørget for at kake bordet bugnet. Det ble kø både her og foran Bill Lovelace, han stekte vafler. Tradisjonen tro var det Håkon Nordal fra Kragerø som stod for utlodningen, gevinstene var også et dugnadsprosjekt. Det ble solgt lodder både vel og lenge. Det var ikke så rart for pengene gikk til Timoteus arbeidet i Litauen, et arbeid som alle hadde et hjerte for. Hele kr 9 700.- kom inn! Helen fortalte at ungdommene som har gjennomgått Timoteus har engasjert seg i lokalmenighetene og betydd en viktig vitamininnsprøytning i de forskjellige sammenhengene.  Som hun skriver i sin sommerhilsen: dette er «ungdommer som vil bruke evnene sine og tiden sin i kirkens tjeneste».  Det neste Timoteus kurset som blir holdt i Litauen vil bli ledet av lokale krefter. Vi er med på noe stort i metodistkirken i Litauen!
Sommersamling  hos Helen og Bill.
De kommer fra øst og vest...

Sommersamling  hos Helen og Bill.
og syd og nord...

Sommersamling  hos Helen og Bill.

og alle trivdes godt!

Sommersamling  hos Helen og Bill.

Takk for initiativet og takk for oss!
 
Så var sommerrsamlingen over for denne gang, med velsignelse både for oss som var til stede og for ungdommene og kirken i Litauen. Takk for initiativet Helen og Bill! 

© 2008 Metodistkirkens Misjonsselskap

St. Olavs gate 28

0166 OSLO

 

 

Telefon: 23 33 27 00
E-post: misjonsselskapet@metodistkirken.no

Gavekonto: 3000 13 88084 

Vipps og SMS: 2248

En del av Metodistkirken i Norge
metodistkirken.no

Org. nummer: 974 230 887

Powered by Cornerstone