Sammen om et bedre liv for alle mennesker

Speidernes adventsaksjon

Forster, Anne Ng
11.04.2014
Metodistkirkens speiderkorps (MS) hadde før jul sin årlige adventsaksjon. I 2013 var målet å samle inn penger til moskitonett til Mutambara og landsbyene i området. Hvert 60. sekund dør noen av malaria i Afrika, og alle bidrag, små eller store, er med på å gjøre en forskjell! "If you think you are too small to make a difference, try sleeping in a room with a mosquito."
Speidernes adventsaksjon
Speiderne har samarbeidet med Metodistkirkens Misjonsselskap og pengene skal kanaliseres til lokalsamfunnet herfra. I fjorårets aksjon var det Grünerløkka MS, 5. Skien MS og 6. Drammen MS som deltok. Med en liten ekstrabevilgning fra korpsstyret ble 10.000 kroner overført fra MS til Misjonsselskapet. Pengene er sendt til Mutambara, hvor våre medarbeidere har påtatt seg å handle inn myggnettene, og levere dem ut der hvor behovet er størst.
Stor takk til speiderkorpset for et godt resultat fra Adventsaksjonen!

Speidernes adventsaksjon

I Drammen ble speidernes adventsaksjon markert under speidergudstjenesten i november. Her kommer det "moskitoangrep" fra galleriet - om enn ikke så farlig som ordentlige moskitoer, så var det irriterende nok. Det var avfall fra hullmaskiner som gjorde tjeneste som moskitoer denne dagen.

© 2008 Metodistkirkens Misjonsselskap

St. Olavs gate 28

0166 OSLO

 

 

Telefon: 23 33 27 00
E-post: misjonsselskapet@metodistkirken.no

Gavekonto: 3000 13 88084 

Vipps og SMS: 2248

En del av Metodistkirken i Norge
metodistkirken.no

Org. nummer: 974 230 887

Powered by Cornerstone