Sammen om et bedre liv for alle mennesker

Hageselskap hos familien Lovelace i Kragerø

Aske, Øyvind
30.07.2014
Tirsdag 22. juli befant vi oss i hagen til Helen B. og Bill Lovelace i Kragerø, en het times kjøring fra Larvik. Helen og Bill valgte å kalle samlingen for menighets- og vennesamling. Undertegnede hadde en følelse av at vi var i kirken...
Hageselskap hos familien Lovelace i Kragerø
Helen B. og Bill Lovelace tar imot oss med smil og gjestfrihet
Det var en av de virkelig varme dagene i juli, en dag da man aller helst ikke skulle gjøre noe som helst unntatt å bade og spise is. En dag det ikke var så lett å piske krem til bløtekaka. Helen/Bill og deres gode hjelpere dro i stedet i gang et stort hageselskap - inkludert bløtekaker.
Hageselskap hos familien Lovelace i Kragerø 
Vi var 40 stykker samlet denne sommer ettermiddagen i hagen
Hageselskap hos familien Lovelace i Kragerø
Anders Isnes på gitar og Vidar Bjerkseth på gitar spiller til sangene
En god del fra Metodistkirken i Kragerø var til stede, men her var også venner fra fjern og nær, til sammen 40 stykker som fant seg vel til rette i hagen denne juli ettermiddagen. Kaker, kaffe og drikke ble satt fram kom snart fram og praten og det sosiale fellesskapet utfoldet seg. Helen fant fram sin barndoms talerstol og fortalte oss om sin troshistorie fra barndommen fram til i dag, takknemlighet til Gud var et gjennomgangstema. Det ble også tid til bordkonkurranse, sang og utlodning. Håkon Nordal fra menigheten fortalte at han håpet at vi kunne slå resultatet i fjor som var i underkant av kr 5 000,- Vi overrasket oss alle med å samle inn den fantastiske summen av kr 7 760.- Alt dette går til arbeidet som Helen driver i Litauen.
 Hageselskap hos familien Lovelace i Kragerø
En fin stund i hagen i Kragerø
På denne måten ble vi dobbelt velsignet denne ettermiddagen og kvelden. Vi ble selv oppbygget av et godt og positivt fellesskap. Noen av naboene hørte både vitnesbyrdet og sangen og pengene vil bli brukt til et godt formål i kirken i Litauen. Slik er det når kirken samles – det blir en vinn-vinn situasjon! Takk for initiativet Helen og Bill og måtte Gud velsigne arbeidet videre i Litauen! 

© 2008 Metodistkirkens Misjonsselskap

St. Olavs gate 28

0166 OSLO

 

 

Telefon: 23 33 27 00
E-post: misjonsselskapet@metodistkirken.no

Gavekonto: 3000 13 88084 

Vipps og SMS: 2248

En del av Metodistkirken i Norge
metodistkirken.no

Org. nummer: 974 230 887

Powered by Cornerstone