Sammen om et bedre liv for alle mennesker

Hei igjen

Refsdal, Reidun
01.11.2013
Ja nå er det lenge siden jeg hilste på dere herifra. Jeg er nå på vei ut til India igjen, og kan i den tiden komme til å skrive litt her et par ganger. Les mere...
Hei igjen,
Ja som nevnt så reiser jeg til India en tur, noe jeg gleder meg veldig til. Jeg reiser ut sammen med min svigerinne, Inger Lise Refsdal, og i begynnelsen er det meningen at vi skal dele ut noen ulltepper i slummen og på enke tempel. Jeg vil gjerne ta dere med på dette, så derfor bare en liten forklaring, men ellers er dette en helt privat tur, det har ikke noe med misjonen å gjøre ellers.

Vi reiser f.k. søndag, 3. november, så det er ikke lenge til. 

Jeg har nå vært hjemme i ca. 7 måneder, og jeg har slått meg til ro, og trives svært godt. Jeg har blitt medlem i Metodistkirken på Grunerløkka, og trives svært godt der, er med i sankoret t.o.m.
Så nå gjør jeg som fuglene, drar til syden når kulda kommer. Jeg kommer for øvrig hjem til jul, så det blir min første jul i Norge etter 35 år, så det blir jo spennende.

Da vil jeg få ønske dere alle en fin høst. Og så gleder jeg meg til at jeg skal treffe dere her om ikke så alt for lenge. Dere vet jo at jeg lider av skrivekløe, så det skulee ikke bli noen problem med det.
Vennlige hilsener ifra Reidun

© 2008 Metodistkirkens Misjonsselskap

St. Olavs gate 28

0166 OSLO

 

 

Telefon: 23 33 27 00
E-post: misjonsselskapet@metodistkirken.no

Gavekonto: 3000 13 88084 

Vipps og SMS: 2248

En del av Metodistkirken i Norge
metodistkirken.no

Org. nummer: 974 230 887

Powered by Cornerstone