Sammen om et bedre liv for alle mennesker

Unge og eldre brenner for misjonen!

Forster, Anne Ng
30.10.2013
I helgen var konfirmantene våre sammen på leir, der de samlet inn hele 4500 kroner, til vannpumpeprosjektet MBU har i Liberia. Samtidig leverte strikkegruppen i Metodistkirken på Hønefoss en stor sekk med hjemmestrikkete klær til Metodistkirkens Misjonsselskap. Fantastisk når unge og eldre forenes i et stort og varmt engasjement for misjonen!

Unge og eldre brenner for misjonen!

24.-27. okt var det konfirmantleiren på Solåsen, ved Larvik. 70 konfirmanter og 18 ledere (inkl hjelpeledere og mengere) deltok. De hadde en flott helg sammen, med teambuilding, vennskap og tro i fokus, og i løpet av helgen samlet disse flotte og engasjerte ungdommene inn 4500 kroner til vannpumpeprosjektet som MBU har i Dolo town i Liberia!

Unge og eldre brenner for misjonen!

Denne strikkeglade gjengen fra Hønefoss strikker for misjonen! Babytrøyer og - bukser, og sokker for spedalske er noe av høstens produksjon.
Noen av oppskriftene har damene selv, mens andre er hentet fra misjonen, blant annet gjelder dette sokker til spedalske, da dette ikke er vanlige sokker, men sokker uten hæl.
Les mer om strikkegruppa her.

Vi er så glade og takknemlige for denne entusiasmen og gleden dere alle viser, og vet at deres bidrag, på forskjellige måter, er med på å gi mange mennesker et bedre liv!

© 2008 Metodistkirkens Misjonsselskap

St. Olavs gate 28

0166 OSLO

 

 

Telefon: 23 33 27 00
E-post: misjonsselskapet@metodistkirken.no

Gavekonto: 3000 13 88084 

Vipps og SMS: 2248

En del av Metodistkirken i Norge
metodistkirken.no

Org. nummer: 974 230 887

Powered by Cornerstone