Sammen om et bedre liv for alle mennesker

Misjonsmarkedet på Sommerfesten

Forster, Anne Ng
24.07.2013
Misjonsmarkedet på sommerfesten finner sted lørdag 27. juli kl. 14 og varer et par timer. I år vil både misjonsoffer og inntektene fra misjonsmarkedet gå til Sierra Leone - vårt nye samarbeidsland.
Misjonsmarkedet på Sommerfesten
Det vi får inn av penger går til CELAD i Sierra Leone, og dermed også til landsbyen Mamaka som ligger i Tonkolili distriktet. De er så utrolig glade for at søknaden deres om pumper er innvilget – og nå skal vi få være med å støtte dette! Da vi besøkte dem for noen uker siden, fikk vi møte en stolt komité – kristne og muslimer sammen! Det er flere grunner til at høyeste prioritet er brønner; lang vei til elven, jentene henter vann, de får skader av steiner og greiner, og de får ikke tid til å gå på skole. Men mest av alt fordi så mange har hatt kolera og andre vannrelaterte sykdommer – og mange er døde. Vannet i elva er ikke rent nok. Landsbyen gjør sitt - de har ikke tilgang til sand, men de har skaffet til veie steiner som trengs! Og de vil være med på jobben!
Misjonsmarkedet er et samarbeid mellom MBU og MM, men vi trenger dere alle sammen! Vi blir kjempeglade for alle som kommer – både for å selge/lodde ut ting, eller for å kjøpe!
Vi setter pris på om dere som vil ha en «bod» gir beskjed på forhånd; ta kontakt med Misjonskontoret! Vi håper på samme gode oppslutning som i fjor!

Les mer her

© 2008 Metodistkirkens Misjonsselskap

St. Olavs gate 28

0166 OSLO

 

 

Telefon: 23 33 27 00
E-post: misjonsselskapet@metodistkirken.no

Gavekonto: 3000 13 88084 

Vipps og SMS: 2248

En del av Metodistkirken i Norge
metodistkirken.no

Org. nummer: 974 230 887

Powered by Cornerstone