Sammen om et bedre liv for alle mennesker

Juni 2013

Lovelace, Bill og Helen
01.07.2013
Her er to små glimt fra den siste månedens mange aktiviteter.

Ett av fokusområdene for Metodistkirken i Litauen er barn og ungdom! Denne helgen har dette vært vårt hovedfokus – og det ved hjelp fra Metodistkirkens Barne- og ungdomsforbund i Norge. Vi har sammen startet Timoteus lederskole i Metodistkirken her i Litauen.

 

Frøydis Grinna sammen med Inger og Harald Olsen har sammen med ledere fra kirken her vært samlet denne helgen til den første av tre samlinger. Det er 13 ungdommer som vil være med på denne første lederskolen som vi ber om og håper på skal bli en viktig del av kirken vår her i Litauen.

Her er flokken av ledere og ungdom som var samlet

 Juni 2013

Her er alteret som de unge lederne var med på å forme fredag ettermiddag og som hadde en sentral plass gjennom hele helga

 Juni 2013

Vi har også hatt besøk av 9 damer fra Metodistkirken i Porsgrunn – de har vært flittige med garn og pinner en god stund og har sendt mange kilo med sokker, votter og luer til oss de siste årene. Ting som vi har vært så heldige og fått lov til å gi videre til eldre, unge og barn som vi har kontakt med gjennom kirkens arbeid.

I begynnelsen av juni fikk de selv være med på å formidle sokker, luer, votter og skjerf til mange - helt fra fortidligfødte på fødeavdelingen til eldre på aldershjemmet – og de var sammen med familiegruppa her i Kaunas på opplevelsestur til folkemuseet.

 Juni 2013

 Juni 2013

Takk til dere alle sammen fra oss i Litauen

© 2008 Metodistkirkens Misjonsselskap

St. Olavs gate 28

0166 OSLO

 

 

Telefon: 23 33 27 00
E-post: misjonsselskapet@metodistkirken.no

Gavekonto: 3000 13 88084 

Vipps og SMS: 2248

En del av Metodistkirken i Norge
metodistkirken.no

Org. nummer: 974 230 887

Powered by Cornerstone