Sammen om et bedre liv for alle mennesker

Julegaven nådde kr 80.000.-!

Aske, Øyvind
08.01.2014
Resultatet var ti tusen kroner bedre enn i fjor. Et fantastisk resultat og tusen takk! Den første søndagen i januar gikk vi på gudstjenesten i 1. United Methodist Church i Ashmun Street i Monrovia. Kollekt talen fikk oss til å spisse ørene.
Julegaven nådde kr 80.000.-!
Jeg forsøker å gjengi den her (tilpasset norske forhold):
"Det var en gang en femhundrelapp og en tier.De møttes i en bank og ble kjent med hverandre. De utvekslet erfaringer og etter hvert begynte femhundrelappen og fortelle fra livet sitt. Han fortalte levende om hvor mange flotte steder han hadde besøkt, de beste restauranter, Statholdergaarden, Frognerseteren og Theatercafeen. De beste hoteller, Continental og Grand Hotel. Han fortalte om alle de fine butikkene han hadde vært innom, gullsmeder, store supermarkeder, fasjonable klesbutikker. Han snakket seg helt varm. Da han var ferdig henvendte han seg til tier ‘n: Nå har jeg fortalt fra livet mitt, hvordan har livet ditt vært?
 
Tier `n svarte tørt: jeg har bare vært i kirkene, jeg.  Jeg har besøkt de fleste: Metodistkirken, Baptistkirken, Den norske kirken, Pinsemenigheter og alle slags kirker.
 
Kollekt taleren avsluttet slik: La tier `n få hvile, i dag inviterer vi 500 lappen til å erfare kirken. Gud velsigne offeret!"
 
Her i Norge opplever vi både generøsitet og giverglede. Vi opplever at lommebøkene hos norske metodister blir åpnet med glede og både tiere og femhundrelapper går sammen i misjonens tjeneste. De 80 000 kronene er ikke øremerkede og vil bli brukt der hvor de trengs mest. Et fantastisk resultat og tusen takk!  

© 2008 Metodistkirkens Misjonsselskap

St. Olavs gate 28

0166 OSLO

 

 

Telefon: 23 33 27 00
E-post: misjonsselskapet@metodistkirken.no

Gavekonto: 3000 13 88084 

Vipps og SMS: 2248

En del av Metodistkirken i Norge
metodistkirken.no

Org. nummer: 974 230 887

Powered by Cornerstone