Sammen om et bedre liv for alle mennesker

Nyttårshilsen

Aske, Øyvind
01.01.2017
2017 – et nytt håpets år for misjonen!
Nyttårshilsen
For noen timer siden gikk det gamle året ut og det nye ble ønsket velkommen med tusenvis av fargesprakende nyttårsraketter. Fyrverkeriet lyste flott noen sekunder, for deretter aldri mer å lyse. Dette er den store kontrasten til Jesus Kristus, som også døde hen, men som stod opp til et nytt liv på den 3. dag. I dag lever han i det himmelske ved Faderens høyre hånd og i de troendes hjerter som vårt evige håp.
 
Metodistkirkens Misjonsselskap har i 2016 fått tenne nytt håp i Jesu navn til tusenvis av mennesker i Liberia, Sierra Leone, Zimbabwe og Litauen.. I evangeliene leser vi om hvordan Jesus brakte nytt håp og nutt liv til de fattige i Galilea og Judea. I dag gjør vi det samme når vi realiserer drømmer om nye skoler og utdannelse, sanitæranlegg, rent vann og helse, gjestehus og nye muligheter, broer og kommunikasjon. Diise tingene bringer liv og håp til de fattige i Metodistkirkens misjonsland.
Nyttårshilsen
Metodistkirken har tent et nytt håp for guttene og jentene i Monghere i Sierra Leone.
Håpet om utdannelse og en framtid.
Her takker han på vegne av hundrevis av medelever.


MM samarbeider med menighetene i Norge og kirkene i Afrika og vi gjør det i Jesu navn og kjærlighet. Som kong Harald sa i sin nyttårstale: «Når man vil hverandre vel, da kan mye magisk skje.» Det magiske skjer rett for våre øyne gjennom våre misjonsprosjekter. Landsbyer forandres og håp tennes.
 
Vi kan ikke stanse nå. Det er så mange flere som trenger Guds håndslag gjennom oss. Vær med og støtt opp om misjonen også i 2017. Jesus er verdens håp!

© 2008 Metodistkirkens Misjonsselskap

St. Olavs gate 28

0166 OSLO

 

 

Telefon: 23 33 27 00
E-post: misjonsselskapet@metodistkirken.no

Gavekonto: 3000 13 88084 

Vipps og SMS: 2248

En del av Metodistkirken i Norge
metodistkirken.no

Org. nummer: 974 230 887

Powered by Cornerstone