Sammen om et bedre liv for alle mennesker

Misjonsdagen 2016

Forster, Anne Ng
28.01.2016
Det nærmer seg misjonsdagen og vi gleder oss til å feire den sammen med dere, enten dere har misjonsdag på den fastsatte dagen 7. februar eller om det passer bedre en annen søndag/helg. - Det viktigste er at den markeres- og feires! Vi har sendt ut en del materiell med post og e-post som dere kan bruke slik dere måtte ønske. Dette legges også ut her på sidene våre slik at det er tilgjengelig for alle!
Misjonsdagen 2016
Bildet er av elever ved ungdomsskolen i Matombo i Zimbabwe. Her har menigheten på Øståsen støttet bygging av skolebygg, lærerboliger og administrasjonsbygg.

Også i år har vi laget en film med informasjon, bilder og musikk om arbeidet vårt. Denne kan brukes som preludium, i forbindelse med tale, kollekt, informasjon eller forbønn, som postludium, eller under misjonskaféen/kirkekaffen etter gudstjensten. Filmen kan også brukes i andre sammenhenger i løpet av året!

Misjonsinfo 2016, film

Det er sendt ut info på e-post til menighetene om samarbeidslandene våre. Dette er oppdateringer om prosjektene, og nyttig bakgrunnsinformasjon for dere som skal formidle hvordan misjonsarbeidet vårt drives. - Eller for andre som ønsker  å være godt orientert! Mye god informasjon, - men dette er ikke laget med tanke på høytlesning!

Liberia
Litauen
Sierra Leone
Zimbabwe

Bønnekalenderen for 2016 er sendt ut til alle menighetene. Den inneholder bønneemner fra våre forskjellige prosjekter i Angola, Sierra Leone, Liberia, Litauen, og Zimbabwe, samt bønneemner fra Norge.

Denne afrikanske trosbekjennelsen kan også brukes!

Afrikansk trosbekjennelse

Misjonsdagen 2016

Takk for et flott samarbeid i løpet av 2015; for all støtte i form av forbønn, omtanke og gaver! - Og for engasjementet rundt misjonsprosjektene! Vi gleder oss til å fortsette misjonsarbeidet sammen med dere i 2016!
Vi ønsker dere en strålende feiring av misjonsdagen!
© 2008 Metodistkirkens Misjonsselskap
Postboks 2744 St.Hanshaugen
0131 Oslo

Besøksadresse: Akersbakken 37, 0172 Oslo 

Telefon: 23 33 27 00
E-post: misjonsselskapet@metodistkirken.no

Gavekonto: 3000 13 88084 

Vipps og SMS: 2248

En del av Metodistkirken i Norge
metodistkirken.no

Org. nummer: 974 230 887

Powered by Cornerstone